tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post968001874303041126..comments2024-03-28T10:19:23.135+01:00Comments on In cooking we trust: Pieczona dynia z chili i szałwiąTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-73383658551045405872012-10-30T21:09:15.338+01:002012-10-30T21:09:15.338+01:00Oj, tak. Sezon dyniowy. W tamtym roku w sezonie zr...Oj, tak. Sezon dyniowy. W tamtym roku w sezonie zrobiłam mnóstwo ciast i ciasteczek, a dopiero z mrożonego puree robiłam sosy, zupy i dodatki do mięcha.<br />Przyznaję, że w tym roku tez mam takie tendencje, ale szukam przepisów, które pozwolą mi spojrzeć na dynię inaczej :)<br />Zrobię coś takiego!Wierahttps://www.blogger.com/profile/12749996653342548120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-71303890499874059072012-10-29T15:15:50.139+01:002012-10-29T15:15:50.139+01:00Masz rację, to może być pyszny dodatek do mięsa, m...Masz rację, to może być pyszny dodatek do mięsa, mam tę książkę, muszę się przyjrzeć temu przepisowi :) Ivkahttps://www.blogger.com/profile/09028471558419832494noreply@blogger.com