tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post7915093276805297437..comments2024-03-29T08:32:40.525+01:00Comments on In cooking we trust: Gnocchi z bakłażanem, szynką i rukoląTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-30562073153486422982012-04-27T21:54:44.921+02:002012-04-27T21:54:44.921+02:00Dobrze wiedzieć, dziękuję za informacje:) Pozdrawi...Dobrze wiedzieć, dziękuję za informacje:) Pozdrawiam:)Tynahttps://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-31958263166529586832012-04-27T21:32:35.315+02:002012-04-27T21:32:35.315+02:00Z bakłażanem to podobno jest tak, że kiedyś trzeba...Z bakłażanem to podobno jest tak, że kiedyś trzeba było solić żeby goryczki pozbawiać, a obecnie bakłażany są zmodyfikowane i już bez goryczki. To gdzieś kiedyś czytałam, ale głowy absolutnie nie dam. Ja nie solę (chyba że mi zależy żeby sok puściły) i gorzkie nie są. <br />Bakłażany latem jadam hurtowo ;)<br />Kluski uwielbiam. <br />Pozdrawiam.Phalangehttps://www.blogger.com/profile/17515316558707154627noreply@blogger.com