tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post5649711301341189636..comments2024-03-29T08:32:40.525+01:00Comments on In cooking we trust: Szkocki gulasz z sarniny z chrupiącym purée ziemniaczanym i kapustą włoską z marchewkąTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-17231963222031378172016-07-19T20:22:23.244+02:002016-07-19T20:22:23.244+02:00Tak, oczywiście, może być z czarnej porzeczki albo...Tak, oczywiście, może być z czarnej porzeczki albo żurawinyTynahttps://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-24959506114452868392016-07-19T13:46:19.332+02:002016-07-19T13:46:19.332+02:00a ten dżem można zastapić jakimś innym? a ten dżem można zastapić jakimś innym? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01233767057284706314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-90875031056262889772013-04-27T20:52:01.626+02:002013-04-27T20:52:01.626+02:00nigdy nie jadłam sarniny... jestem ciekawa smaku :...nigdy nie jadłam sarniny... jestem ciekawa smaku :)Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.com