tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post4260591314668782513..comments2024-03-28T10:19:23.135+01:00Comments on In cooking we trust: Sałatka z soczewicy z awokado i orzechami laskowymiTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-28225003177727429902015-06-18T14:30:55.280+02:002015-06-18T14:30:55.280+02:00Fajne i oryginalne. ;-) A soczewicę przed gotowani...Fajne i oryginalne. ;-) A soczewicę przed gotowaniem można namoczyć w wodzie z łyżką octu jabłkowego - będzie łatwiejsza do strawienia! ;-) Ten trik oczywiście dobry jest dla każdego rodzaju roślin strączkowych, szczególnie warto go stosować, gdy namaczamy fasolę, albo groch, które generalnie są chyba najcięższe z 'cieżkich' warzyw strączkowych. ;-) Pozdrawiamy. ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11753519017027819944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-67518622397890266902015-06-10T19:37:20.410+02:002015-06-10T19:37:20.410+02:00pożywna, zdrowa propozycja, a przede wszystkim sma...pożywna, zdrowa propozycja, a przede wszystkim smaczna!Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com